影人 -KahegHito Blog

blog-

Rovatok

Archívum

PARTNER-OLDALAK

2008.04.30. 00:35 Apex

Május elseje

A Neon Genesis Evangelion lassan ideg összeroppanást idéz elő nálam. Régen volt már ilyen mániám, bár most már azért jobb a helyzet, mint egy hete, amikor a Rebulild Of Evagneliont megnéztem. Minnél jobban beleássa magát az ember annál több összefüggést fedez fel. Ritka érdekes sztori, nagyon igényes pszihológiai háttérrel, emberszerű karakterekkel .

Na de félretéve az örökös kedvencet, holnap végre utazom Szabadkára a volt osztálytársaimhoz május elsejézni. Három nap édes semmitevés, csak ne kellene holnap még kimenni a Palicsi útra a Rodicba bevásárolni, mert az nagyon messze van az Andoréktól. De legalább idén városi busszal megyünk, mert tavaly bicikliztünk és hát persze,hogy én kaptam el a szar bicajglit.... :-(

Na de ugye jogos a kérdés, hogy Május elseje témája egyátlalán hogy jön ide egy amolyan animével foglalkozó blogba? Hát igen.
Viszem szinte a teljes archívumomat, hogy fertőzzek kicsit. Tavaly lejött pár napra hozzám Bishop, legvégül már annyira ki-voltunk a pihenéstől és semmittevéstől,hogy megfogtuk magunkat, (persze az én sugallatomra) és megmutattam neki az Elfen Liedet.
Komolyan azt hittem, hogy majd legyint, hogy szar, meg menjek a rajzfilmjeimmel a fenébe, de még aznap végig kellett nézni az egész sorozatot!!!
Bőgtünk a végén, mert hát a sok vég ellenére azért elég líraian végződik a történet.
Tehát most viszem a nagyágyúkat:
-unokahugiknak Miyazaki összes műve (válogatott kiadás)
-többieknek Claymore, Evangelion, Ergo Proxy és egyéb nyalánkságok!

Szóval már várom a holnapi utamat, csak ne lennének olyan baromi nehezek a csomagok...
Mind1 feltöltöttem az mp3as lejátszómat anime betétdalokkal, aktuális kedvenc a
Death Note 1. Opja és 2. Endje, a
Nightmare - The World és a
Maximum The Hormone - Zetsubou Billy!!!

Wháááá

 
 
 
 
 
 



Kellemes majálist, majd utánna látszódunk!!!

Szólj hozzá!

Címkék: gondolatok


A bejegyzés trackback címe:

https://kagehito.blog.hu/api/trackback/id/tr27448024

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása